Annesinin, babasının ve tabii ki Çınar'ın maceraları!

16 Aralık 2011

Kurban Bayramı'nın Ardından


Kurban bayramında ne kadar az fotoğraf çekmişiz, araştırıp bulamayınca üzüldüm. Sadece anneanne ve dedesi ile bu fotoğrafını bulabildim Çınar'ın.

Her bayram olduğu gibi bu bayram da 2' ye bölündük: biraz Ankara, biraz Adana. Çınar ilk uçak yolculuğunu da bu vesile ile yaptı. Beni yolculuklarımız sırasında hiç üzmediği, tatlı tatlı oyuncaklarıyla oynadığı ve hiç ağlamadığı için kendisine teşekkürü borç biliyorum :) Tabi bunda THY personelinin katkısı da yadsınamaz, sağolsunlar her konuda çok yardımcı oldular. Bebekle seyahat ettiğimizi görüp bizi business class tarafına aldılar, böylece inişte ve kalkışta emzirme faslı da hiç zorlu olmadı.

Kurban bayramı aynı zamanda bizim ek gıdaya geçiş dönemimize denk geldi. Paşa, babaannesinin yaptığı patatesli havuçlu haşlama ile hızlı bir giriş yaptı çorbalara. Babasına çekecek sanırım; et, et suyu vs. türevlerine çok düşkün. Ne de olsa bir ucu Adana! Elma, armut yedirmekte zorlanırken, sebze çorbasını lık lık götürdüğünü görmek insana tuhaf geliyor... Bebeklerin kendilerine has değişik bir damak zevkleri var herhalde? :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder